понеділок, 22 січня 2018 р.

Наймолодші роботехніки Запорізького обласного Центру НТТУМ «Грані» стали переможцями World Robot Olympіad WeDo

28 жовтня відбулася Перша Всеукраїнська Олімпіада з робототехніки World Robot Olympіad WeDo 2.0 для дітей 6-9 років.
72 учасники з різних куточків України – Жашкова, Одеси, Херсона, Миколаєва, Дніпра, Тернополя, Вугледара, Кременчука, Кодима, Чернігова, Запоріжжя, Вінниці, Полтави, Києва демонстрували свої вміння в робототехніці та програмуванні. 
Місто Запоріжжя з гідністю представила команда Центру «Грані» у складі Аліма Гезалова, Максима Кліменка, Альбіни Сопіної та їх керівника – Марини Аронівни Гезалової.
Юні робототехніки змагалися в двох категоріях – «Основна категорія» і «Футбол». В основній категорії діти працювали над роботом-лісником Національного парку. Кожна команда повинна була сконструювати і запрограмувати робота, щоб утримати лісову пожежу і очистити парк від сміття.
Не дивлячись на вік (Альбіні – 6 років, Максиму і Аліму – 8 років), вихованці гуртка «Основи робототехніки» стали переможцями в номінації «Найкраще програмування».
Призерів нагородили грамотами, а їх керівника подякою за сумлінну підготовку команди. Вітаємо та бажаємо подальших перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Інтелектуально-математичний конкурс «Хто зверху?». Хлопці проти дівчат.

26 січня 2018 року у загальноосвітній школі № 5 в 7-А  класі було проведено інтелектуальну  математичну гру - конкурс  «Хто зверху?»!   Де...