вівторок, 16 січня 2018 р.

Наближається День безпечного Інтернету  (Safer Internet Day). Цьогоріч він відбудеться 6 лютого, а взагалі він відзначається щороку у другий вівторок лютого, почнаючи з 2004 року.Цей день був запроваджений з метою популяризації безпечного використання ресурсів Інтернету і онлайнових технологій серед його користувачів, особливо серед дітей та молодих людей у всьому світі.
16 січня був проведений позакласний захід в 6-Б класі з інформатики у формі конференції на тему : «День безпечного Інтернету».       
 Мета заходу: ознайомлення з правилами безпечної роботи в Інтернеті і небезпекою, яка може виникнути під час роботи у мережі; формування навичок правильного реагування на небезпеку мережі; формування культури поведінки в Інтернеті; розвиток інформаційної культури, здатності аналізувати, узагальнювати, робити висновки; виховувати бажання дотримуватися правил особистої безпеки.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Інтелектуально-математичний конкурс «Хто зверху?». Хлопці проти дівчат.

26 січня 2018 року у загальноосвітній школі № 5 в 7-А  класі було проведено інтелектуальну  математичну гру - конкурс  «Хто зверху?»!   Де...